Відображати ціни в:
WOOCS v.1.3.7.1
м. Київ, вул. Білоруська 10/18

Скління балконів

Балкон під ключ.

Засклення балконів у Києві.

Якщо Ви хочете зробити скління балкона та не знаєте з чого почати? Можете поміряти ширину та висоту балкона та зателефонувати нашим менеджерам за тел. (044) 228-56-48, (044) 486 81 16 – для отримання детальної інформації щодо скління балкона або лоджії. Ми виготовляємо віконні конструкції із якісного профілю. Встановлюючи на профільні системи німецьку фурнітуру Ви отримуєте надійність роботи на довгі роки.

Утеплення балкона.

Утеплення балкона та винос балкона допоможе Вам значно збільшити внутрішній простір балкону. Ви зможете розмістити квіти на підвіконні, а також поставити балконну сушилку для білизни. Утеплити балкон можна як з внутрішньої, так і зовнішньої сторони. Після утеплення слід приступити до обшивки

Обшивка балкону

Обшивка балкона – це комплекс численних робот, які допомагають Вам надати теплоту, дизайн а також новий вид балкону. Внутрішню частину балкона можна обшити: понад стійким пластиком, який згодом не жовтіє та не деформується, а також дерев’яною вагонкою з таких порід:

– Сосна;

– вільха;

– ясен;

– дуб;

– червоне дерево.

Дерев’яні вікна

Виготовляємо дерев’яні вікна з якісного тришарового профілю, широкий асортимент німецьких лаків дозволяє підібрати відповідний колір до Вашого дизайну. Дерев’яні вікна є екологічно чистими, тому що не містять токсичних домішок, що випаровують. Деревина обробляється екологічно чистими засобами з натуральних матеріалів, які не викликають алергію.

Залишіть заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом