Відображати ціни в:
WOOCS v.1.3.7.1
м. Київ, вул. Білоруська 10/18

Розсувні вікна, двері, балкони

Новинка! Тепер для балконів, вікон та дверей можна використовувати металопластикову паралельно-розсувну систему, яка зараз стала ще доступнішою за ціною. Така система значно економить місце, оскільки не відкривається, а просто їздить роликами напрямними профілю вправо-вліво.

Така конструкція утримує тепло, не пропускає вологу, поглинає шум, пожежобезпечна, довговічна, стійка, практична, має гладку поверхню. На таку конструкцію можна встановити будь-який склопакет: в одне, два або три стекла. Збирається цілком швидко, кріпиться надійно, а миється таке вікно за лічені часи.

Для встановлення використовується збірний тип вікон HomeSash Plus виробництва корейської компанії HANWHA. Для конструкцій різної висоти використовують різні системи профілів. Є можливість зробити вікно з такою ж москітною сіткою, що зсувається. Вартість конструкцій різна, залежно від товщини профілю та його функціональних можливостей. У середньому вартість вікна така ж, як і стандартних розстібних вікон, що відкриваються.

Докладніше з серіями профілю можна ознайомитись у нашому каталозі вікон: dom21.com.ua/catalog/category/1.htm

Для прорахунків та за додатковою інформацією звертайтесь до наших спеціалістів за телефоном у м. Києві: 2285648.

Залишіть заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом